Magunkról PDF Nyomtat Email

Az első kínai éttermüket a tulajdonosok Magyarországon 1996-ban alapították. Minden étteremben kínai szakács főz, akiknek segítségével eredeti kínai ételek kerülnek a vendégek elé.

A távolkeleti konyha és ízek különlegessége a sok-sok zöldség, óriási fűszer és ételválaszték. A gyors főzés miatt a tápanyagok, vitaminok nem vesznek kárba,  hanem a vendég tányérjára kerül. A kedvező fogadtatás hatására döntöttek a tulajdonosok az éttermi lánc kialakítása mellett a vendégek nagy megelégedésére az ország egész területén.

A következő fejlődési szakasz a Sherry étteremlánc jelenlegi, egységes arculatának megteremtése, a HACCP rendszer országos alkalmazása, illetve HACCP élelmiszer minimumvizsga, minden dolgozó saját hatáskörben történő vizsgáztatása.

Mivel minden magyar vendég kívánságát teljesíteni szeretnénk a fő kínai ételek mellett pizza, gyros és egytál magyar ételek is szerepelnek kínálatunkban. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vendéglátásban igen széleskörű, professzionális szolgáltatással állunk vendégeink rendelkezésére. Az ételek mellett szeszes és szeszmentes italokat, sört, kávét is forgalmazunk. Szlogenné vált a hálózatban - mindig friss!


Ennek köszönhetően már 48 üzlettel egyedüli kínai ételeket forgalmazó láncolattá fejlődtünk Magyarországon.

Ehhez hasonlót nemcsak Magyarországon de Európában sem lehet találni.

Az üzleteinket üzemeltető vállalkozások adatai!


Fokozottan ellenőrzték az ázsiai vendéglátó egységeket

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság felügyelői a Napfény Parkban található kínai büfét ellenőrizték a sajtó munkatársainak jelenlétében, ahol mindent rendben találtak. További részletek a Csongrád Megyei Kormányhivatal honlapján! >>>

A hódmezővásárhelyi TESCO-ban található üzletünk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése alapján valamennyi jogaszabályi rendelkezésnek megfelelt. Az erről szóló igazolást ide kattintva olvahatja el. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság igazolása!

 

 

Menü

Magunkról
Információk Kínáról
Elérhetőségeink
Oldaltérkép
Akciók
 
 

Belépés - Regisztráció

Partnereink

Banner